Happy Valentijns Jaarevent

Happy Valentijns Jaarevent


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: The Works

Wat is er mooier dan ons derde Jaarevent te organiseren op Valentijnsdag! Een dag die in het teken staat van waar het echt om gaat in het leven én in het ondernemen. Je bent dus van harte welkom op vrijdagmiddag 14 februari in Amersfoort.

Ons doel met deze middag is om elkaar beter te leren kennen, elkaar te inspireren en kennis te delen én elkaar te motiveren en activeren om bij te dragen aan een betere wereld.

Het is een programma vóór en dóór leden. Ditmaal geen externe sprekers, enkel bijdragen van eigen leden. Het pleniare programma onderbreken we met twee rondes met parallelsessies. Van de vier workshops, kun je er twee bijwonen.

Dit zijn de workshops:

“Ik en CO2; Wat is mijn bijdrage aan de CO2-doelstelling van Nederland?”

Onder leiding van Floris Mokveld en Hemmo Hemmes doe jij mee aan een kennisquiz en kom je erachter wat je zoal tegen kan komen als je jouw bijdrage aan de CO2-doelstelling van Nederland wilt vergroten.

Hoe voer je een constructief klimaatgesprek?

Iedereen komt wel eens terecht in lastige gesprekssituaties over het klimaat. Je verschilt van mening, krijgt kritiek of je staat met je mond vol tanden na een cynische opmerking van je gesprekspartner. Hoe draai je deze situaties om tot een positief klimaatgesprek waarmee je zelfs een zaadje voor verandering kunt planten? In deze workshop ga je tijdens speeddates leuke en constructieve klimaatgesprekken voeren. En ook leer en ervaar je wat je juist niet moet doen als je nog langer met je date aan tafel wilt zitten. Workshopleiders: Anke Bergmans en Merel Segers

Ondernemen en leven zonder afval: van principes tot praktijk

In een jaar je plastic afval reduceren van 26 zakken naar 2-4? Het kan. Naast een toelichting op de principes van afval reduceren krijg je talloze praktische voorwerpen en tips te horen/zien. Daarnaast maak je een eigen plan wat je meteen in praktijk kunt brengen. Workshopleiders: Madeleine Boerma en Regina Wolf.

Vierde workshop: pak jij het podium?

Misschien sta jij hier wel, samen met een ander lid, want we hebben nog een plekje vrij voor een workshop. Interesse? Laat het ons weten via

Er is ook gelegenheid om jouw vraag over duurzaam ondernemen te stellen aan andere leden op een ‘vraag-en antwoord-muur’. Heb je dus een vraag over duurzaam ondernemen, op welk gebied dan ook, en zou je graag gebruik maken van de kennis van andere leden? Laat het iedereen weten met een post-it op deze muur. Aan het einde van de middag neem je de input van andere leden mee naar huis. Zo werken wij met z’n allen aan een duurzame wereld.

We zien je graag op 14 februari aanstaande!
Aanmelden kan via onderstaande knop.
Introducees zijn natuurlijk welkom!

Hans Snel
Voorzitter

Ook namens het team evenementen: Doortje, Erica, Regina, Carla en Hemmo.

Programma

13:00 Inloop met koffie, thee en Valentijnsmuur

13:30 Opening en toelichting programma

  • Opening door Hans Snel
  • Toelichting op het programma door dagvoorzitter Doortje ‘t Hart.

13.40 Plenaire kennismaking met alle aanwezige leden. Wie is wie?

14.05 Workshopronde 1

14.50 Pauze

15.10 Workshopronde 2

15.55 Een review, hoe doe je dat?

16.00 Oogst Valentijnsmuur en plenaire afsluiting

16.30 Borrel, gelegenheid tot netwerken

18:00 Einde

 

Locatie

The Works

Daam Fockemalaan 22

3818 KG Amersfoort

 

Routebeschrijving

 

Happy Valentijns Jaarevent
Sluit Menu