HPP Academy: Zichtbaar meer impact maken (door Gerla van Breugel)


Evenementgegevens


In een interactieve workshop ontwikkel je voor jouw zakelijke of privé activiteit een concept impactstrategie in de vorm van een verandermodel. Theoretische concepten zoals probleemanalyse en theory of change worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en direct door jou toegepast op je eigen casus.

VOOR WIE?

Voor iedereen die privé of zakelijk een positief verschil wil maken voor mens en/of planeet, maar 1) niet zo goed weet hoe, 2) geen idee heeft welk verschil nu wordt gemaakt en/of 3 een groter positief verschil wil maken.

WAT LEVERT HET JE OP?

Door deze workshop leer je meer te denken vanuit impact, maak je activiteiten en wat je daarmee wilt bereiken concreter en heb je een impactstrategie in handen waarmee je direct aan de slag kunt. Ook weet je welke vragen je nog moet beantwoorden voor je de volgend stap kunt zetten.

PRAKTISCHE INFO

Maandag 10 maart 2023 van 10:00-12:00u bij Social Impact Factory, Vredenburg 40 te Utrecht.

Minimum aantal deelnemers: 6

Maximum aantal deelnemers: 8

In verband met de zaalhuur, wordt een bijdrage van 12 euro per deelnemer gevraagd.

Aanmelden via een reactie onder het bericht op het forum (let op: wel even inloggen) én een mailtje naar info@meerimpactmaken.nl.

Let op: deze workshop biedt ik ook online aan. Zie voor info en aanmelding voor de online workshop de bijbehorende post op het forum!