HPP Academy: Zichtbaar meer impact maken (door Gerla van Breugel)


Evenementgegevens


In een interactieve workshop ontwikkel je voor jouw zakelijke of privé activiteit een concept impactstrategie in de vorm van een verandermodel. Theoretische concepten zoals probleemanalyse en theory of change worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en direct door jou toegepast op je eigen casus.

Voor wie?

Voor iedereen die privé of zakelijk een positief verschil wil maken voor mens en/of planeet, maar 1) niet zo goed weet hoe, 2) geen idee heeft welk verschil nu wordt gemaakt en/of 3 een groter positief verschil wil maken.

Wat levert het je op?

Door deze workshop leer je meer te denken vanuit impact, maak je activiteiten en wat je daarmee wilt bereiken concreter en heb je een impactstrategie in handen waarmee je direct aan de slag kunt. Ook weet je welke vragen je nog moet beantwoorden voor je de volgend stap kunt zetten.

Praktische info

Maandag 6 maart 2023 van 15:00-17:00u via HPP ZOOM.

Minimum aantal deelnemers: 4

Maximum aantal deelnemers: 6

Aanmelden via een reactie onder het bericht op het forum (let op: wel even inloggen) én een mailtje naar info@meerimpactmaken.nl.

Let op: deze workshop bied ik ook offline aan in Utrecht. Zie voor info en aanmelding voor de offline workshop de bijbehorende post!