Wintermeeting Happy Planet Professionals

Wintermeeting Happy Planet Professionals


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: The Works

Ieder kwartaal ontmoeten Happy Planet Professionals elkaar bij één van de leden. Ditmaal is merkarchitect Leonie Haas onze gastvrouw

Leonie heet ons welkom op haar bijzondere werkplek bij The Works in Amersfoort. Een sfeervolle én duurzame co-work-locatie.

Aan de slag met de SDG’s

Wil je ook aan de slag met de SDG’s in je bedrijf? Hoe koppel je vanuit je kernwaarden en missie, de juiste SDG’s aan je positionering? Wat draag je echt bij per SDG? Leonie heeft hier een interessante workshop over gevolgd bij Avance Impact en vertelt ons graag haar proces en resultaten hiervan. Hiermee hoopt zij ons te inspireren en helpen om hier zelf ook mee aan de slag te gaan! Het heeft Leonie geholpen meer focus aan te brengen en nog scherper voor ogen te hebben wat je doet en wilt doen.

WakaWaka

Het tweede thema van de avond is WakaWaka. Wouter van Leusen van Stan&Wende heeft besloten om een deel van zijn winst te besteden aan het brengen van licht naar scholieren van een school in Rwanda. Hij vertelt hierover en nodigt ons uit om hieraan mee te doen.

Adrienne de Jonghe, oprichter van de Health Yetu Foundation, gaat ons haar ervaringen delen met het uitdelen van WakaWaka lampen in Kenia, in het gebied van Baringo Lake.

Netwerken

En daarnaast is er natuurlijk weer veel tijd om te netwerken. En om afspraken te maken voor het houden van de jaarlijkse reviewgesprekken.

Aanvang 19:00 uur, inloop vanaf 18:30 uur.

Niet-leden zijn van harte welkom! En leden mogen introducees meenemen.

NB: Je ontvangt geen factuur. Je kunt het ticket opnemen in je boekhouding. In de prijs zit geen BTW.

Wintermeeting Happy Planet Professionals
Sluit Menu