Winterborrel


Evenementgegevens


Kom je ook naar de winterborrel? Bijpraten met andere deelnemers en nieuwe deelnemers leren kennen.

Tijdens de borrel geven Marcel en Mira een korte presentatie over het initiatief CitySenses.

CitySenses wordt een museaal parklandschap in het hart van Almere waar zintuiglijke beleving en reflectie centraal staan. Een avontuurlijk belevingslandschap waar op innovatieve wijze beeldende kunst, wetenschap, natuur en spel wordt verbonden met je zintuigen.

Je leert je zintuigen op een andere manier te gebruiken, waardoor je bewustere keuzes kan maken op terreinen als je gezondheid, welbevinden en leefstijl. Het park is voor alle leeftijden – laagdrempelig – en we richten ons op jonge gezinnen en wordt mede ontworpen door mensen met een zintuigelijke beperking.

We starten om 19:30 uur en gaan door tot 21:30 uur. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding voor drank en hapjes.

En ken je iemand, die geïnteresseerd is, neem deze dan mee. Een mooie gelegenheid voor hem of haar om nader kennis te maken met onze beweging.

LOCATIE

Atelier alaMira | CitySenses | Mira Ticheler
Pygmalionstraat 5
1363 SB Almere Poort
Tel. 06 48171128

Het atelier van Mira is per openbaar vervoer te bereiken door uit te stappen op station Almere Poort en dan bus M4 te nemen (uitstappen halte Homeruskwartier Midden)
De routebeschrijving voor de auto vind je hier.

Elke drie maanden organiseert een van de leden een borrel, met daarbij de mogelijkheid om iets te vertellen, delen, presenteren, leren, enz. Wil jij een keer de borrel organiseren? Laat het ons weten!

Winterborrel
Sluit Menu