Nazomerborrel Happy Planet Professionals

Nazomerborrel Happy Planet Professionals


Evenementgegevens


Heb je 6 juni j.l. het zeer interessante programma in Rotterdam gemist? Dan hebben we goed nieuws! We gaan dit programma gewoon nog een keer overdoen. We zijn te gast bij onze penningmeester Nico Verzijden op de Impact Hub Rotterdam, 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Je bent vanaf 19:30 uur welkom. Om 20 uur doen we voorstelrondje en om 20:30 uur geven we het woord aan onze gastspreker van de avond, Paula Zwitser van Stichting Broodnodig.

Kom je ook?

Voor de zomerborrel betaal je alleen een bijdrage in de onkosten voor drankjes en hapjes (€10,-). Neem gerust een introducé mee! Je kunt je aanmelden via EventBrite.

Hans Snel
Voorzitter

Paula Zwitser van BroodNodig over nieuwe energie uit oud brood

BroodNodig op nazomerborrel Happy Planet Professionals

Paula Zwitser van stichting BroodNodig vertelt graag hoe zij voedselverspilling in de stad tegen gaan door oud brood in te zamelen (met elektrische auto’s opgehaald) en buurtbewoners daarvoor te mobiliseren. Begonnen als technische innovatie/startup (ontwikkelen en bouwen van een broodvergister), is BroodNodig nu vooral een voorbeeld van sociale interventie. En begonnen met een subsidie van de gemeente, nu op opdrachtbasis werkzaam, met kansen op contracten met andere gemeentes.

Impact Hub Rotterdam is een werkomgeving voor duurzame en maatschappelijke ondernemers, en is onderdeel van een wereldwijd netwerk van Impact Hubs. Je vindt de locatie op de 1e Middellandsestraat 103, tien minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Je fiets kun je op eigen terrein parkeren. Kom je met de auto, zoek dan een parkeerplaats in de Duivenoordstraat of de Aleidisstraat (betalen met chipknip of parkeerapp).

Impact Hub Rotterdam

Meld je HIER aan.

Nazomerborrel Happy Planet Professionals
Sluit Menu