Ambassadeurs

De volgende personen hebben verklaard dat zij Happy Planet Professionals en haar doelstellingen ondersteunen door hieraan hun naam te verbinden:

Maria van der Heijden
Maria van der Heijden

Voormalig directeur-bestuurder van MVO Nederland, met 2.000 aangesloten leden het grootste duurzame bedrijfsnetwerk van Europa. Werkt samen met deze partners aan versnelling van de nieuwe economie, met klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en duurzame handelsketens. Daarnaast is zij co-founder van Women on Wings, dat bijdraagt aan de werkgelegenheid voor vrouwen op het platteland in India.

Kees Klomp
Kees Klomp

Oprichter en directeur van Thrive Institute, de ondernemende denktank en trusted third party op het snijvlak van publiek, privaat en persoonlijk. Kees is een veelgevraagd spreker over het thema betekeniseconomie.

Reinier van den Berg

Weerman, klimatoloog en veelgevraagd spreker over klimaatverandering en duurzaamheid. Oprichter van de duurzame internetzender Volta TV en het duurzame sprekersburo SpeakOut.

Folkert van der Molen

Initiatiefnemer en organisator van het Nationaal Sustainability Congres, dat sinds 2000 jaarlijks plaatsvindt. Eigenaar van de website Duurzaam Ondernemen.

Maurits Groen

Inspirerende duurzame ondernemer, mede-oprichter van verschillende duurzame bedrijven als Waka Waka en Kipster. In 2015 door Trouw uitgeroepen tot de nummer 1 in de Duurzame Top 100.