HPP-werkgroep Communicatie

Alleen samen krijgen we die happy planet voor elkaar! Dus is het belangrijk zoveel mogelijk ondernemers met elkaar te verbinden. Dat is waar de werkgroep Communicatie zich voor inzet en dat doen we door – in tekst en beeld – zoveel mogelijk inspirerende, interessante en relevante informatie met (potentiële) HPP’ers te delen.

We helpen bovendien ons bestuur en onze werkgroepen bij hun communicatievraagstukken met advies en praktische ondersteuning op het gebied van redactie en vormgeving. De leden van de werkgroep Communicatie zorgen voor afstemming, coördinatie en monitoring van de uitingen van HPP. Bovendien verzorgen de werkgroepleden het beheer van de website, de publicatie van de maandelijkse nieuwsbrief, berichtjes op social media en persberichten en ondersteunen zij bij de ontwikkeling van nieuwe corporate communicatiemiddelen.

De werkgroep Communicatie wil in 2022 werken aan het vernieuwen van de website. Ook maken we een ‘toolkit’; een set hulpmiddelen (bijv. beeldmateriaal, teksten, suggesties voor hash tags en tagging, e.d.) waarmee het leden makkelijk wordt gemaakt om hun HPP-lidmaatschap uit te dragen en om nieuwe leden te werven. Verder gaan we een plan uitwerken t.b.v. externe communicatie, incl. het creëren van een netwerk met websites en bladen van externe partijen, media en partners t.b.v. doorplaatsing / verdere verspreiding van een interview of artikel. En tenslotte staat de uitwerking van een social mediaplan op de agenda, want uit de inzet van LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter kunnen we nog veel meer rendement halen dan nu het geval is!

SAMEN WERKEN AAN EEN HAPPY PLANET
Draag jij ook een steentje bij aan HPP?

Wie zijn de leden van de werkgroep Communicatie?

De werkgroep Communicatie bestaat uit een groep personen die vrijwel allemaal incidenteel een bijdrage leveren. Met deze ‘poules’ kunnen we de benodigde inspanning eerlijk verdelen en voor iedereen prettig houden. Zo kunnen we samen onze ambities waarmaken.

  • Poule voor communicatieadvies:
    • vacature voor 1 à 2 leden
  • Poule van tekstschrijvers:
  • Poule voor vormgeving, visuals & infographics:

Wil je iets over of voor HPP laten publiceren op de website, onze social media of in onze nieuwsbrief? Neem dan contact op met een van de beheerders!

Coördinator van de werkgroep Communicatie is Hans Snel (ad interim, vacature)