SAMEN WERKEN AAN EEN HAPPY PLANET
Draag jij ook een steentje bij aan HPP?

Bestuur en werkgroepen van HPP

HPP is een vlot groeiende organisatie, opgericht op 23 september 2016 door Hans Snel en 9 andere ZP’ers. Het ledenaantal gaat inmiddels richting de 200. De organisatie wordt geheel gerund door enthousiaste vrijwilligers. HPP bestaat uit een bestuur, administratie en een zestal werkgroepen.

Bestuur

Het bestuur van HPP wordt gevormd door:

Administratie en Kascommissie

Let op! De Administratie zoekt 1 vast (en betaald) lid en daarnaast HPP’ers die tijdelijk willen meewerken aan de automatisering van de contributiebetaling en automatische incasso’s. Als je hier interesse in hebt kun je contact opnemen met Hans Snel.

werkgroepen

De werkgroepen die er samen ervoor zorgen dat HPP groeit en bloeit zijn:

  1. Activatie
  2. Communicatie
  3. Evenementen
  4. Externe contacten & samenwerkingen
  5. Ledenwerving
  6. Duurzame Impact

Let op! Alle werkgroepen kunnen extra ondersteuning gebruiken! Wil jij een steentje bijdragen aan HPP? Laat het ons weten via contact@happyplanetprofessionals.nl of kijk op de pagina’s van de werkgroepen voor hun vacatures!

Alleen als we de handen ineen slaan kunnen we een echte bijdrage leveren aan een gezonde, gelukkige planeet. Met HPP bundelen ZP’ers hun krachten door elkaar te inspireren en te enthousiasmeren. Maar dat gaat niet vanzelf natuurlijk. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Happy Planet Professionals? Je kunt dat doen door lid te worden van onze werkgroepen of door incidenteel een taak op te pakken in een van de projectgroepen. Je bent welkom!