De 5 HPP-beloftes

HPP’ers vinden het belangrijk om elk jaar inzichtelijk te maken wat zij doen en willen gaan doen op gebied van MVO. HPP is immers een netwerk van duurzaam ondernemende professionals die zich onderscheiden door de daad bij het woord te voegen en anderen te inspireren!

Met je aanmelding committeer je je dan ook aan de vijf beloftes van Happy Planet Professionals:

  1. Ik laat zien wat ik doe aan MVO, op mijn website of LinkedIn profiel;
  2. Ik probeer ieder jaar iets meer te doen dan het jaar ervoor;
  3. Eenmaal per jaar doe ik een ‘peer review’ bij één van de andere leden;
  4. Eenmaal per jaar onderga ik zelf zo’n review;
  5. Ik zet mijn expertise en netwerk in om de beweging groter te maken.

Heb jij aan de jaarlijkse review deelgenomen? Dan krijg jij het jaarlogo van Happy Planet Professionals dat je op je website en/of LinkedIn-pagina mag gebruiken. Zo kun je uitdragen dat je een actief duurzaam ondernemer en lid van HPP bent!