De 3 HPP-beloftes

HPP is een netwerk van duurzaam ondernemende professionals die zich onderscheiden door de daad bij het woord te voegen en anderen te inspireren. Als je lid wordt van HPP committeer je je dan ook aan drie beloftes:

  1. Ik zet ieder jaar stappen om duurzamer te ondernemen en draag dat uit
  2. Ik inspireer en help anderen dit ook te doen
  3. Ik draag bij aan de doelstellingen van HPP op een manier die bij mij past

Om met elkaar echt impact te maken, zijn actieve leden nodig. Je kunt op allerlei manieren actief zijn en bijdragen. Zoek de vorm die bij jou past. Denk niet alleen aan deelname aan bestuur of werkgroepen, maar ook aan projectmatige activiteiten, samen of alleen. Ook kun je nieuwe leden werven in jouw eigen netwerk.

Review & certificering

Een van de instrumenten waarmee we HPP-leden helpen om duurzamer te ondernemen is de review: je jaarlijkse MVO-plan waarin je je duurzame doelen beschrijft, gereviewd door een ander lid. Met dit plan maak je voor jezelf inzichtelijk wat je doet en wilt gaan doen op het gebied van maatschappelijk vooruitstrevend ondernemen. Sinds 2021 gebruiken we de Sustainable Development Goals als kapstok voor dit MVO-plan.

Als je je review afrond ontvang je een HPP-jaarcertificaat en een mooie oorkonde die je op je site, in je correspondentie en op je social media kunt delen. Zo kun je uitdragen dat je een actief duurzaam ondernemer en lid van HPP bent!