De 3 HPP-beloftes

HPP is een netwerk van duurzaam ondernemende professionals die zich onderscheiden door de daad bij het woord te voegen en anderen te inspireren. Als je lid wordt van HPP committeer je je dan ook aan drie beloftes:

  1. Ik neem ieder jaar stappen om duurzamer te ondernemen en draag dat uit.
  2. Ik draag actief bij aan het succes van HPP.
  3. Ik doe jaarlijks de HPP-peerreview.

Om met elkaar echt impact te maken, zijn actieve leden nodig. Je kunt op allerlei manieren actief zijn en bijdragen. Zoek de vorm die bij jou past. Denk niet alleen aan deelname aan bestuur of werkgroepen, maar ook aan projectmatige activiteiten, samen of alleen. Ook kun je nieuwe leden werven in jouw eigen netwerk.

Review & certificering

Eén van die beloftes is om jaarlijks een review te schrijven. Daarin omschrijf je wat je het afgelopen jaar hebt gedaan op het gebied van maatschappelijk vooruitstrevend ondernemen en wat je plannen voor het komend jaar zijn. HPP’ers vinden het namelijk belangrijk om elk jaar inzichtelijk te maken wat zij doen en willen gaan doen op dat gebied.

Als je je review hebt afgerond ontvang je een HPP-jaarcertificaat en een mooie oorkonde die je op je site, in je correspondentie en op je social media kunt delen. Zo kun je uitdragen dat je een actief duurzaam ondernemer en lid van HPP bent!