Je bekijkt nu 5 vragen aan… Bea Mantel

5 vragen aan… Bea Mantel

Bea Mantel

Bea Mantel is dit jaar toegetreden als nieuwe secretaris van het HPP-bestuur. Een goed moment om haar beter te leren kennen. We stelden Bea daarom 5 vragen:

1: Wie ben je en waar houd je je mee bezig?

Mijn ouders hebben mij de roepnaam Bea gegeven, de achternaam is ‘geen jas maar een mantel’. Ik hoef dus nooit te spellen. 😊

In het werkzame leven ben ik zelfstandig officemanager, een secretaresse plus. Ik heb dan ook overal een beetje verstand van. Als generalist past dat uitstekend bij mij.

2: Waarom ben je lid geworden van Happy Planet Professionals?

Bij de bijeenkomst van de Flevolandse Zakenvrouwen attendeerde Daphne van Akker mij op HPP. Een klein onderzoekje leerde mij dat het netwerk helemaal bij mij past en de lage contributie was al helemaal geen probleem.

3: Wat hoop je als nieuw HPP-bestuurslid bij te kunnen dragen?

Mijn eigen werk- en bestuurservaring zet ik in voor het netwerk. Daarmee maak ik mogelijk dat het netwerk een profesionaleringsslag ondergaat.

4: HPP bestaat 5 jaar. Wat is jouw wens voor de komende vijf jaar?

Over vijf jaar is HPP zodanig bekend dat uitleg niet meer nodig is. Elke ondernemer heeft stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Het ledenaantal is meer dan van MVO-Nederland.

5: Welke HPP-tip wil jij de andere HPP’ers meegeven?

Samen zijn we meer dan de som der delen. Elke stap op het gebied van duurzame samenwerking is er een. Zoek elkaar op en heb in elk geval een kennismakingsgesprek met elkaar.

Bekijk hier ook het profiel van Bea.

Michael Doove

Helpt in 3 sprongen jouw mooie werk, merk en imago te verduurzamen: dromen, doen en delen. Maar ik ben ook gewoon vriend, vader en baasje. Ik lust alles maar eet selectief, kampeer liever dan dat ik me all inclusive verveel, en rijd ook 's nachts maximaal 110 op de snelweg.