Je bekijkt nu Welkom Séphine Laros, onze 100e deelnemer

Welkom Séphine Laros, onze 100e deelnemer

Afgelopen dinsdag 23 januari plaatste onze ambassadeur Folkert van der Molen een wervende LinkedIn update over Happy Planet Professionals. Folkert heeft een heel groot netwerk in de wereld van duurzaamheid en de waarde daarvan werd al snel duidelijk. Maar liefst 14 nieuwe deelnemers konden we verwelkomen, onder wie Séphine Laros, onze 100e deelnemer. Zij stelt zich hier aan jullie voor:

In 2001 werd ik zelfstandig ondernemer. De namen Albedo Communicatie en Albedo Network weerspiegelen mijn betrokkenheid. Albedo is een term uit de sterrenkunde. Het is het percentage licht dat door een bepaald object weerkaatst wordt. Wat ik doe op het gebied van branding, communicatie en social media is de informatie van mijn klanten en leden absorberen en in een verrijkte vorm met mijn jaren ervaring en vakkennis teruggeven. Ook het klimaat heeft een relatie met de term albedo. Het broeikaseffect van de aarde laat de albedo dalen. Ik ben dan ook een betrokken communicatievakvrouw met hart voor mens, dier en het klimaat.
Toen ik de oproep van ambassadeur Folkert van der Molen zag voor het initiatief Happy Planet Professionals, ben ik meteen deelnemer geworden. Het is goed om elkaar scherp te houden en verder te helpen en daarmee werk te maken van onze toekomst op planeet aarde. Ik sta voor verbinding, groei en echte vooruitgang.  

Hans Snel

Met de Nectar Scrum Light projectaanpak, het online samenwerkingsplatform Scrum Light by Nectar en met inbreng van mijn ruime marketingkennnis en -ervaring wil ik klimaatoplossingen helpen versnellen.