Je bekijkt nu Winterse borrel met presentatie over CitySenses

Winterse borrel met presentatie over CitySenses

Twaalf Happy Planet Professionals hebben de sneeuw en gladheid getrotseerd om de winterborrel bij te wonen. Ze werden getrakteerd op een boeiende en inspirerende presentatie van Mira Ticheler en Marcel Kolder over CitySenses.

CitySenses wordt een museaal parklandschap in het hart van Almere waar zintuiglijke beleving en reflectie centraal staan. Een avontuurlijk belevingslandschap waar op innovatieve wijze beeldende kunst, wetenschap, natuur en spel wordt verbonden met je zintuigen. Je leert je zintuigen op een andere manier te gebruiken, waardoor je bewustere keuzes kan maken op terreinen als je gezondheid, welbevinden en leefstijl. Het park is voor alle leeftijden – laagdrempelig – met jonge gezinnen als specifieke doelgroep. Het wordt mede ontworpen door mensen met een zintuigelijke beperking. De aanwezigen waren zichtbaar geïnspireerd en kwamen met waardevolle suggesties, onder andere om de betrokkenheid onder bezoekers verder te verhogen.

Namens de initiatiefgroep vertelde Hans dat we Happy Planet Professionals gaan onderbrengen in een informele vereniging, die begin februari zal worden opgericht. Aansluitend organiseren we dan een jaarevenement in Baarn, waarin de aanwezigen elkaar kunnen reviewen voor het jaarcertificaat 2018. De datum laten we binnenkort weten.
Op deze website kun je binnenkort je eigen profiel aanmaken en onderhouden. De eerste stap naar het opzetten van een online community.

Maurice van der Valk

Grafisch vormgever en webdesigner/bouwer. Initiator van Gastvrij Baarn, een ontmoetingsmaaltijd waar nieuwe en oude Nederlanders elkaar ontmoeten, en van het maandelijkse opruimen van zwerfafval met de Bermbrigade. Samen doen we meer!