Je bekijkt nu Een inspirerende werkplek en een leerzame Bingo tijdens jaarevent ’23

Een inspirerende werkplek en een leerzame Bingo tijdens jaarevent ’23

Door: Caja Heikens

Dit jaar waren we met zo’n 30 leden te gast bij Het Hof van Cartesius in Utrecht. Het was een groot succes. Want wat bijzonder om deze circulair gebouwde werkplek te zien. En de toewijding van de leden, die uiteraard ook duurzame ondernemers zijn.

We kregen een rondleiding over het sfeervolle terrein en daarna gingen we tijdens de Buurtbingo in groepjes uiteen om te ontdekken wat in de buurt wel of niet duurzaam is. Ook bespraken we hoe duurzaam we zelf eigenlijk leven en ondernemen. Want hoe vaak koop jij nog iets nieuws? En wat is jouw niet-duurzame guilty pleasure?

Tot slot stonden er koude drankjes op ons te wachten en kletsten we bij met mede Happy Planet Professionals en introducees.

Al met al een succesvolle dag! Ben jij er de volgende keer ook bij?

Met dank aan Serge Calon van 52 weken Duurzaam, en onze evenementen werkgroep: Doortje ‘t Hart, Marianne van Lubek en Erica Goedhart.

Caja Heikens

Ik help ondernemers, die een steentje willen bijdragen aan een duurzamere wereld, om online beter zichtbaar en vindbaar te worden. Met een website die volledig bij ze past, teksten die hun doelgroep aanspreken én SEO basisinstellingen om online sneller gevonden te worden.