Je bekijkt nu 12 februari: HPP-jaarevenement ‘The Bright Side of Corona’

12 februari: HPP-jaarevenement ‘The Bright Side of Corona’


Evenementgegevens

  • Datum:

Het is bijna een jaar nadat we in Nederland voor het eerst te maken kregen met de coronacrisis. Het is een periode van vallen en opstaan waarin velen zo goed mogelijk proberen vooruit te kijken, optimistisch te blijven en het positieve van de ontwikkelingen te zien.
Het jaarevenement van HPP staat in het teken van positieve kanten die de corona crisis en maatregelen ons het afgelopen jaar hebben opgeleverd. Zowel vanuit een persoonlijk perspectief als vanuit het grotere maatschappelijke perspectief.

De mensen in onze HPP community zijn gelijkgestemd en tegelijkertijd heel divers. Vandaar dat we ook dit evenement weer een aantal van hen hebben gevraagd om een workshop te geven. Met trots en plezier geven we twee alvast prijs:

Kantelen door Marcel Kolder
Verandering van de arbeidsmarkt, de energietransitie, de duurzame economie. Waarom steken veel burgers de hakken in het zand bij deze transitie? Hoe inclusief is onze transitie eigenlijk? En hoe start je de nieuwe economie?
In deze workshop leidt kanteldenker Marcel je langs de volgende punten:

  1. Over de oorsprong van menselijk gedrag. Over motivatie en diepere drijfveren.
  2. Waarom is de kanteling zo moeilijk. De zeven drempels en kansen bij verandering.
  3. Hoe provoceren niet werkt maar eigenbelang en humor wel. Kijk in de spiegel van ons gedrag.
  4. Aan de slag met jullie als HPP transitieteam.

The Green Escape door Lisette Wegman
The Green Escape is misschien wel de leukste manier om de SDG’s te leren kennen en daarmee de basis te leggen om hiermee aan de slag te gaan.
In deze workshop krijg je een sneak preview van the Green Escape. Daarnaast neemt Lisette je mee in een ondernemersreis langs omdenken, creëren, versnellen en inspireren. Waarbij zij verhalen deelt over successen en kwetsbaarheid. Tijdens de workshop is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

De vorm van de workshops en de pauzes in het programma zorgen ervoor dat je ook aan het einde van het evenement nog voldoende energie over hebt.

Programma

13:15    Inloop in Zoom
13:30   Opening & introductie programma
14:00   Lancering van de nieuwe HPP review
14:30   Twee workshop rondes (pauzes tussendoor)
16:30   Plenaire afsluiting en napraten
17:00   Afsluiting jaarevenement

Meld je aan met de aanmeldknop hieronder! Je wordt doorgeleid naar EventBrite waar je een ticket aan kunt schaffen. De kosten zijn EUR 11,90 voor leden en ambassadeurs van HPP en hun introducées, EUR 14,90 voor niet-leden.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot 5 februari.
Kort voor het evenement ontvang je dan van ons de Zoomlink voor het evenement.