Je bekijkt nu Nazomerevenement Duurzame gesprekken voeren

Nazomerevenement Duurzame gesprekken voeren


Evenementgegevens

  • Datum:

Loop je wel eens vast in een dialoog met een zakelijke relatie, ZP-collega of klanten als het gaat om het belang van het nemen van duurzame acties? Ontmoet je veel weerstand? Krijg je te maken met argumenten en vragen waar je geen direct antwoord op hebt?

Hoe zou het zijn als je leert om op een fijne en positieve manier mensen te inspireren en mee te nemen in duurzame acties?

Kom donderdag 15 september naar ons HPP Nazomerevenement ”Duurzame gesprekken voeren” om hands-on ervaring op te doen.

We hebben Manu Busschots, HPP-lid, klimaatpsycholoog en oprichter van www.klimaatgesprekken.nl en www.deepchangeacademy.nl bereid gevonden om ons een minitraining te geven.

Wat gaan we doen?

In 1,5 uur tijd krijg je handvatten, reflecteren we over de grootste valkuilen én ga je concreet oefenen met elkaar. Het gaat namelijk niet alleen om het verkleinen van je voetafdruk. Het is minstens zo belangrijk om je handdruk te vergroten en vanuit positiviteit, verbinding en vertrouwen samen stappen te zetten.

Ervaren klimaatcoaches en HPP-leden Anke Bergmans en Judith Verhoef zijn ook aanwezig zijn om deze avond te ondersteunen.

Programma

18.00 uur        Inloop met soep en broodjes
19.00 uur        Welkom en start mini-training Duurzame Gesprekken
20.30 uur        Borrel
21.30 uur        Einde

Locatie en OV/Parkeren

Playground33
Disketteweg 1
3821 AR  Amersfoort

Kom je met OV? Dit gebouw ligt naast station Amersfoort Schothorst.
Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Vooraf flexwerken?

Voorafgaand aan dit evenement kun je vanaf 14.00 bij Playground33 (flex-)werken!

Pak deze kans om op een inspirerende locatie met collega-HPP’ers te werken! Graag aanmelden met een mailtje zodat we weten wie er komt flexwerken en hoe laat.

Kosten

De prijs voor deelname aan het evenement is € 7,50 inclusief hapjes en drankjes, maar exclusief soep en broodjes vooraf. Wil je ook mee-eten om 18.00 uur dan betaal je € 12,50.

We rekenen de kosten voor dit event ter plekke af met een tikkie, maar willen je vragen om je wel vooraf aan te melden. Handig voor de locatie, de training en de soep met broodjes. 

Neem je iemand mee?

Ken jij potentiële leden, zelfstandige professionals die geïnteresseerd zijn in Happy Planet Professionals? Nodig ze uit! Van harte welkom.

Leuk. Ik meld mij aan

Een groene en zonnige zomergroet,
Organisatie Nazomerevenement 2022
Doortje ‘t Hart, Erica Goedhart, Madeleine Boerma en Marianne van Lubek