Je bekijkt nu Nazomermeeting “Ethisch met de billen bloot” (met voorafgaand ALV)

Nazomermeeting “Ethisch met de billen bloot” (met voorafgaand ALV)


Evenementgegevens


Spelenderwijs aan de slag met ethische dilemma’s waarmee je als zelfstandig ondernemer wordt geconfronteerd.

*In verband met de 1,5 meter kunnen wij maximaal 40 deelnemers toelaten. Mochten de coronamaatregelen onverhoopt aangescherpt worden en live ontmoeten niet meer mogelijk zijn, dan schakelen we over op een online event. In dat geval hoor je dat uiterlijk vrijdag 11 september.

Thema: Ethisch met de billen bloot

Eindelijk kunnen we elkaar weer live ontmoeten! We nodigen jullie van harte uit voor onze ALV en nazomerevent op 15 september in Rotterdam. Uiteraard zal dit plaatsvinden met inachtneming van de  1,5 meter afstandsregel en de overige gebruikelijke maatregelen.

Programma

15.45 uur: inloop

16.00 uur: aanvang ALV (zie de agenda hieronder)

17.30 uur: samen eten (duurzame catering wordt geregeld)

18.30 uur: aanvang nazomerevent

20.00 uur: borrelen

21:30 uur: einde

ALV

Agenda:

  1. Opening en mededelingen van het bestuur
  2. Benoeming Leonie Haas als bestuurslid
  3.  Financieel: afrekening 2019 en begroting 2021
  4. Stand van zaken strategie en realisatie jaarplan
  5. Verslag van de werkgroepen
  6. Rondvraag en sluiting

Nazomermeeting “Ethisch met de billen bloot”

Na het wat ‘fysieke’ onderwerp van ‘Verhalen Rapen’, leek het ons mooi om dit keer te kiezen voor een thema van een heel andere orde: ‘ethisch ondernemen’. Naast klimaatneutraal of circulair ondernemen is ethisch ondernemen een interessant aspect van duurzaam ondernemen waar veel over te vertellen is!

Om daarmee kennis te maken speelt Monique Janssens (Ethisch Bedrijf, lid van HPP sinds de oprichting op 23 september 2016) met ons het luchtig-ethische Billen Bloot Spel.

Ben je een zelfstandig denker? Leef je intensief? Reageer je als iemand in de trein racistische taal uitslaat? Zijn wereldverbeteraars aardiger dan andere mensen? Heeft het zin om mensen te straffen? Zou je je thuis voelen in een wereld zonder snelwegen? Kunnen dieren denken?

Monique stelt als spelleider persoonlijke en ethische vragen, zodat we elkaar beter leren kennen en onze meningen uitwisselen, aanscherpen en misschien wel inwisselen.

We hopen op deze manier een luchtige start te maken met dit thema, en wellicht dat we er na de avond een verdiepend vervolg aan kunnen geven.

Monique Janssens

Monique is oprichter en eigenaar van Ethisch Bedrijf. Zij is een ervaren ethicus en communicatieadviseur. Haar expertise ligt op het kruispunt van de beide disciplines. Monique biedt haar diensten aan op gebied van ethiek en MVO. Ze heeft een 10 stappenplan naar een super-ethisch bedrijf bedacht.

Kosten en inschrijving

I.v.m. de catering graag uiterlijk 1 september aanmelden! Deelname aan het event kost 27 euro inclusief eten en 15 euro exclusief eten. Kun je onverhoopt alleen de ALV bezoeken, dan hoef je niet te betalen. Kun je alleen het nazomerevent bezoeken, koop dan één van de twee kaartjes voor ALV met zomerevent. Na aanmelding gaan we nog na hoeveel deelnemers ook de ALV willen bezoeken. Introducees zijn ook dit keer natuurlijk van harte welkom, ook op de ALV (maar zonder stemrecht).

Locatie

Stadskwekerij De Kas.

Tot 15 september!

Wij zien uit naar jouw deelname!

Team evenementen:

Doortje, Regina, Erica, Hemmo en Hans