Online inspiratiesessie MVO-jaarplan


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 24 januari 2023 tot en met 27 maart 2023. De eerstvolgende keer is op 22 februari 2023 19:30

  • Toekomstige data:

Deze sessie wordt georganiseerd door de werkgroep Duurzame Impact.

Wil jij aan de slag met je eigen plan voor 2023 dan krijg je hier inspiratie en informatie om hier gemakkelijk mee te starten.

We geven kort een uitleg over de SDG’s waarna iedereen haar/zijn verhaal kan vertellen, waar je mee bezig bent, of je al eerder een review hebt gedaan en waar je naar zoekt. Daarna maken we groepjes van 2 – 3 personen die in break-out rooms met elkaar aan de slag gaan.

Wat heb jij het afgelopen jaar gedaan op het gebied van maatschappelijk vooruitstrevend ondernemen en wat zijn je plannen voor het komend jaar zijn?

Deze inspiratiesessies is voor alle leden of je nu wel of niet eerder een review hebt gedaan. Aanmelden is niet nodig. De Zoomlink naar de sessie vind je op het forum (let op: wel even inloggen).

Meer informatie over het review proces en de documenten die je nodig hebt kan je vinden op https://www.happyplanetprofessionals.nl/hoe-werkt-het-reviewen/