Je bekijkt nu Voorjaarsevenement

Voorjaarsevenement


Evenementgegevens

  • Datum:

Jouw duurzame gemeente (?)

Half maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Weet jij al wat je gaat stemmen? En weet je wat de belangrijke (duurzame) thema’s in jouw gemeente zijn? En hoe je, naast stemmen, nog meer impact kunt hebben op de duurzaamheid in jouw gemeente?

Op deze avond laten we ons inspireren door drie HPP-leden die vertellen over hun duurzame initiatief op gemeenteniveau: Floris Mokveld, Nanette van Dishoeck en Mientje den Boer.

Daarna gaan we met elkaar in gesprek rondom drie thema’s: voeding, energie en economie. Vanuit een gezamenlijke focus creëren we perspectief en mogelijkheden die je zelf kunt ondernemen.

Het programma

18.00 uur inloop met soep/broodjes

19.00 uur start programma

20.30 uur borrel

21.30 uur einde

Locatie en bereikbaarheid

Dit voorjaarsevenement vindt plaats bij het door Nanette van Dishoeck opgezette:

Het Groene Huis in Zaltbommel

(rechter vleugel Gemeentekantoor, 2e etage)

Hogeweg 11

5301 LB Zaltbommel

De locatie is wat verder verwijderd van het openbaar vervoer. Er komt alleen een buurtbus. Maar op station Zaltbommel zijn OV-fietsen te huur. En wil je het lopen, dan doe je er ongeveer 18 minuten over.

De routebeschrijving met de auto vind je hieronder.

corona spelregels

We volgen de regels van de locatie en dat betekent dat we 1,5 meter afstand moeten houden en bij de entree een coronacheckbewijs moeten checken.

I.vm. de 1,5 meter maatregel is er maar plek voor 20 deelnemers. Dus meld je snel aan!

Vanwege het beperkte aantal plekken, bieden we ook de mogelijkheid om het programma online mee te maken. Let op: Omdat we de live beleving in de zaal zoveel mogelijk willen faciliteren, zullen online en live deelnemers niet met elkaar mengen, dus online deelnemers gaan alleen met elkaar in gesprek.

Mocht door gewijzigde covid-maatregelen bij elkaar komen alsnog niet mogelijk zijn, dan is dit evenement geheel online. En als de regels versoepeld worden, kunnen wij meer deelnemers ontvangen.

Vooraf werken bij het Groene Huis?

Het Groene Huis biedt HPP’ers de mogelijkheid om voorafgaand aan dit evenement, vanaf 14 uur, alvast op locatie te werken. Geen stress om op tijd te komen en een unieke gelegenheid om op een inspirerende locatie met mede HPP’ers te werken. Laat ons met een mailtje weten of je hiervan gebruik wilt maken; we vragen je ter plekke een kleine bijdrage hiervoor.

Prijs

De prijs voor deelname op locatie is 8,20 euro, dit is inclusief hapjes en drankjes, maar exclusief soep en broodjes vooraf. Voor wie online deelneemt, zijn er geen kosten. Wel graag aanmelden zodat we je de zoomlink kunnen sturen.

Wil je soep met broodjes vooraf en/of vooral werken in het Groene Huis, laat ons dat dan weten via een mailtje naar: evenementen@happyplanetprofessionals.nl

We rekenen de kosten voor het eten en het werken ter plekke af. Dit zal gaan om een paar euro per persoon.