Wandeling HPP-kring Utrechtse Heuvelrug


Evenementgegevens


Beste HPP’er en speciaal voor leden op of rond de Utrechtse Heuvelrug,

In navolging van andere regio’s zoals Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Utrecht Centrum – zijn we inmiddels ook gestart met een HPP-kring voor leden in en rondom de Utrechtse Heuvelrug.

Wij nodigen je uit om op vrijdag 7 juli een wandeling van een uur te maken en aansluitend een kopje thee of koffie te drinken. Tijdens de wandeling kunnen we in wisselende tweetallen nader kennis maken en van alles bespreken. En ondertussen maak je je hoofd vast lekker leeg voor het weekend.

We starten om 10 uur bij de ingang van Eethuys-café De Generaal tegenover NS Station Baarn, wandelen een uur door Baarnse Bos en richting Lage Vuursche, en strijken na afloop weer neer bij De Generaal. Uiterlijk om 12 uur gaan we weer uit elkaar.

Voor wie wil kun je na afloop lunchen bij De Generaal, of flexwerken bij open flexwerkplek De Stationskamer op NS Station Baarn.

Kom je met de auto, dan is er zowel bij De Generaal als bij het station een P&R terrein.

Doe je mee?
Stuur even een berichtje naar Madeleine.

Groene groet,

Madeleine & Hans

NB. Wil je wel meewandelen met de HPP-Kring Utrechtse Heuvelrug, maar kun je niet op 7 juli, laat weten. We voegen je dan toe aan onze app groep en zo blijf je op de hoogte van nieuwe data.