Wandeling HPP-kring Utrechtse Heuvelrug


Evenementgegevens


Beste HPP’er en speciaal voor leden op of rond de Utrechtse Heuvelrug,

In navolging van andere regio’s zoals Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Utrecht Centrum – zijn we inmiddels ook gestart met een HPP-kring voor leden in en rondom de Utrechtse Heuvelrug.

We starten altijd om 10 uur en uiterlijk om 12 uur gaan we weer uit elkaar.

Speciaal voor deze wandeling in Soest:
Onze wandeling heeft een bijzonder begin- en eindpunt: het onderkomen van Hart voor Soest. Deze stichting geeft op verschillende manieren (im)materiële steun aan bewoners in Soest e.o. die het sociaal-economisch (tijdelijk) moeilijk hebben – en vinkt daarmee minstens 4 van de 17 SDG’s af.

Oprichter en coördinator Sonja zal ons bij aanvang meer over ‘Hart’ vertellen, bij een simpel bakkie koffie/thee. Daarna volgt de wandeling en na afloop kunnen we nog wat drinken en napraten bij Hart van Soest.

Details: 

  • Datum: vrijdag 13 oktober 2023
  • Tijd: start 10 uur – einde 12.00
  • Lokatie: startpunt is Hart voor Soest, Nieuweweg 97B, 3765 GC Soest.
  • Vervoer: Hart voor Soest ligt op een paar minuten lopen van NS Station Soest Zuid. Parkeren kan in de omliggende straten als je met de auto komt.
  • Meenemen: zorg voor wandelschoenen en – het is herfst – zo nodig regenkleding.
  • Contactpersoon voor deze datum: HPP-lid Livia de Metz
  • Aanmelden: Ben je lid van onze wandelkring Signal app-groep? Dan kun je je ook daar aanmelden. Of mail Livia via commutaal@casema.nl.
  • Introducees: zelfstandig professionals die geïnteresseerd zijn in HPP zijn van harte welkom om mee te lopen. Het is een leuke manier om ons te leren kennen.

Doe je mee?
Stuur dan een berichtje naar Livia.

Groene groet,

Livia de MetzHPP-wandeling kring Utrechtse Heuvelrug wandelt dit keer in Soest

PS iedere wandeling wordt door een ander HPP-lid georganiseerd. Overall coordinatie voor Utrechtse Heuvelrug is in handen van Hans Snel en Madeleine Boerma. Wil je wel meewandelen met de HPP-Kring Utrechtse Heuvelrug, maar kun je niet op deze datum, laat weten. We voegen je dan toe aan onze Signal-wandelgroep en zo blijf je op de hoogte van nieuwe data.