Je bekijkt nu Lilly Platt; 12 jaar jong en inspirerend milieuactiviste!

Lilly Platt; 12 jaar jong en inspirerend milieuactiviste!

Het zomerevent van Happy Planet Professionals op 7 juli 2020 werd afgetrapt met een zeer inspirerend verhaal van de jonge Brits-Nederlandse milieu-activiste Lilly Platt (12 jaar)! Lilly raapt al sinds 2015 plastic en is initiatiefnemer van Lilly’s Plastic Pickup Project. Ze is een veelgevraagd spreker, in Nederland en ook internationaal. Ze inspireert leeftijdgenoten en grote mensen door hen te vertellen over wat er gebeurt met je plastic en wat de alternatieven voor plastic zijn.

Laat je ook inspireren door Lilly Platt!

Lilly kan inmiddels geen plastic meer laten liggen en ze nodigde ons uit dat ook niet te doen. Ze zei: ‘misschien denk je er niet over na, maar dat stuk plastic dat jij opraapt kan iemands leven redden’.

Na deze inspirerende introductie van Lilly in Zoom, gingen ruim 50 Happy Planet Professionals verdeeld over 13 teams en verspreid over het land op pad om afval te rapen! Hoe dat ervaren werd kun je ook op deze site lezen in het verslag van een van onze HPP’ers!

Lilly Platt (12 jaar) is milieu-activiste en initiatiefnemer van Lilly’s Plastic Pickup Project

Marjan Schaapman

Samenwerking is de sleutel naar succes. Daarvoor is goede communicatie nodig: luisteren, informeren, je in elkaar verplaatsen, interactie. Alleen je begrijpt voor welke uitdagingen de ander staat, bereid bent om kennis en ervaring te delen en die van de ander te omarmen, kun je elkaar versterken.