Je bekijkt nu Strategie 2020-2022
Praatplaat HPP Strategie 2020-2022 door Leonie Haas

Strategie 2020-2022

  • Bericht gepubliceerd op:24 maart 2020
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:overig


Download praatplaat strategie 2020-2022 (7MB)

Tijdens ons Happy Valentijns Jaarevent mocht ik samen met Leonie Haas haar prachtige praatplaat onthullen, die onze strategie 2020-2022 visueel weergeeft. Hieronder een kleine leeswijzer.

Leeswijzer

Onze missie, visie en kernwaarden vind je in het midden boven de wereldbol. Wij geloven dat ondernemen heel goed samen kan gaan met een positieve maatschappelijke impact. Wij willen zelfstandige professionals helpen om op een positieve manier het verschil te maken. Dat doen we met de vier I’s. Wij vinden dat wij als bestuur van de vereniging ook voortdurend het goede voorbeeld moeten geven. Dat hebben we geborgd in de kernwaarden. We vragen ook commitment van onze leden. Rechtsboven vind je de vijf beloftes die ieder nieuw lid doet.

In de wereldbol vind je de drie manieren waarop wij impact willen maken: wij willen de leden stimuleren om ieder op individueel niveau impact te maken, wij willen samen impactvolle activiteiten ondernemen en wij willen onze omgeving prikkelen tot meer impact.

Linksboven vind je onze doelgroepen. Allereerst richten wij ons op de innovators onder de professionals, mensen die net als wij al heel bewust impactvol aan het ondernemen zijn, maar die onze beweging nog niet hebben gevonden. Daarna komt er een grote volggroep van professionals die ervoor open staat en misschien alleen een klein zetje nodig heeft.

Onze doelen voor de komende drie jaar hebben we SMART gemaakt in de tabel links. En om die doelen te realiseren hebben we vier teams opgericht. Een team voor het verder professionaliseren en stimuleren van de reviews, een team voor het organiseren van waardevolle evenementen, een team om onze community te versterken en een team in oprichting voor de communicatie.

Deze praatplaat is een persoonlijke bijdrage van Leonie Haas aan onze beweging. Denk aan haar als je ook een keer een complex onderwerp op een aansprekende manier onder de aandacht wilt brengen.

Hans Snel, voorzitter bestuur

Hans Snel

Met de Nectar Scrum Light projectaanpak, het online samenwerkingsplatform Scrum Light by Nectar en met inbreng van mijn ruime marketingkennnis en -ervaring wil ik klimaatoplossingen helpen versnellen.