Terugblik jaarevenement ‘Handen uit de mouwen’

(Doortje ‘t Hart)

Voor het bekijken van de foto-impressie klik je op de pijltjes rechts onderaan de foto’s

Op 10 juni waren wij te gast op de Wickevoorter Stadsboerderij in Cruquius. We hebben letterlijk onze handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen. Martin Verzijden, onze gastheer, schreef na afloop: Wij vonden het een feestje om jullie te mogen ontvangen op de tuin en zijn super blij dat er zoveel is gedaan. Zo wordt de tuin elke dag mooier!

Het evenement was anders dan anders en we hadden prachtig weer. Een paar reacties van leden die erbij waren:

Buiten zijn en met elkaar een klus klaren maakt contact maken nog makkelijker. Daarmee snel in contact met (voor mij) aantal nieuwe gezichten. Bovendien vind ik het heel prettig om te zien wat je in relatief korte tijd kunt doen/kan neerzetten. Leuk dat we daarmee Boer&Zus direct en echt een beetje hebben kunnen helpen.

Leuk om iets te kunnen doen voor de stadsboer. Het geeft een goed gevoel. Nooit gedacht dat ik een komkommerveldje zou aanleggen en krammen in een paal zou slaan. Een nieuwe ervaring erbij.

Van denken naar doen. Naast het samen iets betekenen voor deze stadsboerderij en werk verrichten heeft het mij ook inzicht gegeven wat het betekent, hoe het werkt en wat het in zo een wijk doet. Voor mij onderdeel van de toekomst van ons voedselsysteem.

Heerlijk de handen uit de mouwen, tegelijkertijd nuttig bezig zijn en elkaar beter leren kennen.

“Ik vond het een heerlijke dag. Heerlijk buiten in een mooie omgeving, inspirerende mensen ontmoet, en fijn om lekker hard gewerkt te hebben en echt iets bijgedragen te hebben. En ondertussen met anderen gepraat, tips gekregen en inspiratie opgedaan.

Hans Snel

Met de Nectar Scrum Light projectaanpak, het online samenwerkingsplatform Scrum Light by Nectar en met inbreng van mijn ruime marketingkennnis en -ervaring wil ik klimaatoplossingen helpen versnellen.