Je bekijkt nu Happy Planet Professionals is jarig!

Happy Planet Professionals is jarig!

Happy Planet Professionals maken het verschil; al vijf jaar! Dat gaan we vieren met een bijzonder evenement. Live in Almere, waar ons mooie netwerk ook begonnen is. Meld je gauw aan!

23 september 2016

Happy Planet Professionals werd op 23 september 2016 opgericht door Hans Snel en 9 andere ZP’ers. Dat vond plaats in Almere. Hans: “Ik heb het altijd vreemd gevonden dat bewoners van oude steden als Nijmegen, Delft en Utrecht zo trots zijn op hun stad en dat veel Almeerders zich verontschuldigen dat ze er wonen. De enigen die met recht trots mogen zijn op hun stad zijn Almeerders, want zij hebben – komende van ‘het oude land’ – de stad gemaakt tot wat hij nu is: één van de meest duurzame en gezonde steden van Nederland. En bovendien verrassend veelzijdig. Ik mocht er 5 jaar citymarketeer zijn en ben oprecht fan van Almere geworden.”

24 september – SDG Action Day – in Almere

Het is dus niet toevallig dat ons 1e lustrumfeest plaats gaat vinden in Almere. Op 24 september en op een heel uniek plekje. Heb jij je al aangemeld? Zo nee, doe dat dan snel! De kaartjes gaan nu hard en we kunnen de grens van 50 deelnemers echt niet overschrijden. Kijk ook eens in je netwerk of je iemand kent die erbij past en nodig die uit!

Op naar de volgende vijf jaar!

We staan hiermee ook aan de start van de tweede vijf jaar van ons bestaan. In de prachtig geïllustreerde en vernieuwde, nu ook interactieve strategieplaat van Leonie is verwoord wat onze ambities zijn en hoe we die willen realiseren. Gecombineerd met het enthousiasme en de energie van inmiddels bijna 170 HPP’ers gaat dat vast lukken.

Wij verheugen ons in ieder geval op de komende vijf jaar!

Marjan Schaapman

Samenwerking is de sleutel naar succes. Daarvoor is goede communicatie nodig: luisteren, informeren, je in elkaar verplaatsen, interactie. Alleen je begrijpt voor welke uitdagingen de ander staat, bereid bent om kennis en ervaring te delen en die van de ander te omarmen, kun je elkaar versterken.