Meld je aan voor het HPP-jaarevenement op 14 juni 2024

Als Happy Planet Professionals hebben we allemaal prachtige ideeën en plannen. Maar hoe laat je deze deze ideeën en plannen slagen? Dat leer je tijdens twee workshops op het jaarevenement op 14 juni 2024.

Vrijdag 14 juni 2014, 13.30-17.30 uur Stadskwekerij De Kas in Rotterdam

Workshop 1: de Creatiespiraal
HPP-lid Olivier Rijcken is tekenaar en werkt met de Creatiespiraal. De creatiespiraal wordt omschreven als “ de weg van wens naar werkelijkheid in 12 stappen”. Olivier vertelt je er tijdens zijn workshop alles over en geeft je tips wat je als idealist met de creatiespiraal in de praktijk kan. 

Workshop 2: succes met positieve klimaatimpact
De tweede workshop wordt verzorgd door Alie Rozendal en Femke Sleegers. 
Femke is initiatiefnemer van onder andere de burgerinitiatieven Social Tipping Point Coalitie en Reclame Fossielvrij. Alie heeft een trackrecord in duurzaamheid en is parttime werkzaam bij de Social Tipping Point Coalitie. Twee initiatieven die werken aan positieve klimaatimpact en daarbij succes boeken. Je leert hoe  Femke en Alie dat voor elkaar krijgen.

Het programma 

13.30 uur – 14.00 uur     Ontvangst met koffie en thee
14.00 uur – 15.00 uur     Welkom en workshop 1
15.00 uur – 15.30 uur     Pauze met mogelijkheid tot verkennen van de Stadskwekerij
15.30 uur – 16.45 uur     Workshop 2
16.45 uur – 17.30 uur     Borrel

We zijn vanaf 13;30 welkom in De Kas. Als je eerder wil komen, dan kun je bijvoorbeeld werken of lunchen in het Paviljoen van het Vroesenpark, op 7 minuten lopen van De Kas.

Locatie: Stadskwekerij De Kas
Van Beuningenstraat 22
3039 WE Rotterdam

  • Kom je met het OV? Vanaf Centraal Station Rotterdam is het ca. een kwartier lopen naar De Kas, met een OV-fiets gaat het nog sneller. De Kas ligt vlakbij metrohalte Blijdorp = de eerste halte noordwaarts met metrolijn E vanaf Rotterdam CS.
  • Kom je met de auto? Er is beperkte, betaalde parkeergelegenheid in de buurt.

Kosten
Deelname aan dit evenement kost €22,17, inclusief de consumpties en de servicekosten van Eventbrite.

Na aankoop verhinderd?

Je kunt tot 7 juni annuleren door een e-mail te sturen naar evenementen@happyplanetprofessionals.nl. Je krijgt de kosten van je kaartje dan teruggestort, onder aftrek van gemaakte kosten. Vanaf 7 juni is restitutie niet mogelijk. Je kunt dan wel je kaartje aan iemand anders geven of tegen de aanschafprijs doorverkopen.

Margreet Haleber

Hi, ik ben Margreet, UX/UI designer uit Amersfoort. Ik help om de boodschap van je organisatie over te brengen met een doordachte, stijlvolle website en gedegen advies. Dat doe ik het liefst voor organisaties en bedrijven die duurzaamheid en ethiek belangrijk vinden. Dat vind ik zelf namelijk ook.