Nog maar 7 plekken beschikbaar voor het HPP-voorjaarsevent Duurzame contentcreatie op 26 maart 2024

Als duurzame ondernemer wil je natuurlijk ook dat je eigen bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk is. Vaak verliezen we daarbij de digitale kant uit het oog, omdat die zo abstract en ongrijpbaar is. Want zeg nou zelf: denk jij na over de milieu-impact van alles wat je op je website publiceert en op social media gooit?

Tijdens het HPP-voorjaarsevent op 26 maart 2024 geeft Charlotte Bax de workshop Duurzame contentcreatie. Je gaat aan de slag met het verduurzamen van je online activiteiten. Je krijgt inzicht in de milieu-impact van het internet, maar je krijgt ook handreikingen hoe het beter kan. Van praktische tips zoals het optimaliseren van bijvoorbeeld afbeeldingen, maar de workshop gaat ook over dilemma’s rondom sociale media en content.

Programma

16:00               Optioneel: welkom om te komen flexwerken

18:00               Soep & brood

19:00               Workshop Charlotte Bax

20:30               Borrel

21:30               Einde

Kosten:€ 15 met eten, € 9 zonder eten.

Locatie:         SDG Hub

Stationsplein 14-16 – Amersfoort

De locatie ligt direct tegenover station Amersfoort Centraal. Dit is slechts 1 minuut lopen. Kom je toch met de auto: er is ook parkeergelegenheid aanwezig.

Meld je aan: er zijn nog 7 plekken beschikbaar!

Wil je ook online duurzaam ondernemen? Meld je dan zeker aan voor de workshop op 26 maart 2024!

Aanmelden kan via  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-duurzame-contentcreatie-808826119697

Margreet Haleber

Hi, ik ben Margreet, UX/UI designer uit Amersfoort. Ik help om de boodschap van je organisatie over te brengen met een doordachte, stijlvolle website en gedegen advies. Dat doe ik het liefst voor organisaties en bedrijven die duurzaamheid en ethiek belangrijk vinden. Dat vind ik zelf namelijk ook.